"Prin educaţie vei ajunge sa iubesti miscarea în natură, până la cel mai mic detaliu."

INFORMARE TAXE ȘI BURSE UCV – MODEL CERERE REÎMATRICULARE, MODEL CERERE REEXAMINARI

Având în vedere evoluția situației epidemiologice pe teritoriul României care indică o creștere masivă a numărului de persoane infectate cu coronavirusul SARS-CoV-2, și pentru limitarea infectării în rândul populației, Universitatea din Craiova prelungește perioada în care NU încasează taxe în numerar (taxe de școlarizare, taxe cămin, chirii, diverse taxe), pe durata stării de urgență. Acestea se pot plăti prin virament bancar, în contul Universității din Craiova, la BRD, IBAN: RO48BRDE170SV46910431700 CIF: 4553380.

Bursele studenților se vor plăti doar prin virament bancar (pentru studenții deținători de carduri). Pentru studenții beneficiari de burse, vor deschide un cont bancar la una dintre urmatoarele banci agreate de UCV:   BRD, BCR, ING, RAIFFEISEN si vor trimite extrasele de cont pe adresa: burse.ucv@gmail.com. Pe extrasul de cont avem rugamintea sa fie trecute: facultatea si obigatoriu CNP-ul studentului.

Pentru detalii referitoare la bursele restante (lunile anterioare lunii curente), se pot solicita informatii la adresa de e-mail: directia.economica@ucv.ro  sau la tel: 0351/403325.

Precizari reinmatriculare STUDENTI TAXA

MODEL_CERERE_REINMATRICULARE_taxe

MODEL CERERE RESTANTE

Conducerea Universității din Craiova

https://www.ucv.ro/media/det.php?id=2241